Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Vaijeriliuku on auki tilauksesta ympäri vuoden. Voitte tulla porukalla liukumaan ja nauttimaan esimerkiksi syntymäpäivistä, työpaikan virkistyspäivästä tai polttareista – mikä ikinä onkin juuri teidän ryhmänne aihe. Kun teette ryhmätilauksen, niin Oulu Zipline tiimi ja vaijeriliuku on vain ja ainoastaan teidän käytössänne.

Jotain
muuta liukumisen lisäksi?

Me Oulu Ziplinessa teemme yhteistyötä Nallikari minigolfin, Ravintola Nallikarin kanssa, Leijakoulu Lappiksen sekä Into Hyvinvoinnin kanssa. Voitte siis helposti yhdistää liukumiskokemukseen herkullisen aterian viereisessä Ravintola Nallikarissa tai kokeilla liukumisen lisäksi vielä suppausta, kajakilla melomista tai miksei fatbikella ajamista Leijakoulu Lappiksen ohjauksessa. Minigolfissa kilpailuhenki nousee pintaan. Into Hyvinvoinnin kautta voimme puolestaan yhdistää pakettiin erilaisia kuntoilumuotoja. Hien pintaan saa vaikka ohjatulla porrastreenillä, joka räätälöidään ryhmään sopivaksi ja sen ohjaa Into Hyvinvoinnin fysioterapeutti /personal trainer. Lisäksi heidän kauttaan tarjolla on ohjattua kävelyä, juoksua tai polkujuoksua, kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelua sekä kahvakuulatreeniä.

Mikä ikinä ryhmäänne kiinnostaakaan, niin ottakaa meihin yhteyttä ja
räätälöidään teidän tarpeidenne mukainen liukumiskokemus lisähöysteillä – ja te voitte vain nauttia upeista kokemuksista!

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt: info@ouluzipline.fi